06-42611333

VanZelfsprekend Yvette Korbee:

 

Ik ben logopedist, communicatiecoach en internationaal gecertificeerd NLP-trainer.

Met mijn werk wil ik bereiken dat een ieder zich presenteert vanuit zichZelf. Als vanZelfsprekend.

Zelfvertrouwen is de basis om vanZelfsprekend te presenteren. En dit Zelfvertrouwen ervaar je wanneer je in verbinding staat met jeZelf , met wat je denkt, voelt en zegt. En vanuit deze verbinding handelt en communiceert.

Zelfvertrouwen ontstaat wanneer je je bewust bent van je kwaliteiten en je weet hoe deze in te zetten.

Ik zie het als mijn missie jou te helpen bewust te worden van jouw kwaliteiten. Mijn waarnemingen m.b.t. jouw stem en spreken zet ik in om je te spiegelen, je bewust te maken van hoe je overkomt.

Enerzijds zijn je stem en uitspraak instrumenten om je bewust te worden van wie je bent, waar je voor staat en hoe je overkomt . Anderzijds bieden ze je gereedschappen om vanuit Zelfvertrouwen te spreken en gehoord te worden.

Mijn werkwijze is geïnspireerd door inzichten en technieken vanuit logopedie, NLP, Systemisch werk , RET en the Work van Byron Katie, Haptonomie en Mindfulness.

Wat kan je van mij verwachten?

 

Vanuit mijn hart en ziel ga ik het contact met jou aan: ik ben invoelend, intuïtief, analytisch, reflectief en betrokken en mijn waarnemingen communiceer ik met helderheid en integriteit naar jou. Door mijn resultaatgerichtheid kunnen we snel tot de kern komen waardoor jij zelf verder kunt met nieuwe inzichten en vaardigheden.

Een leidraad in mijn leven is: ‘kwetsbaarheid is kracht.’
Graag deel ik in het contact met jou mijn ervaringen zodat jij ook jouw kracht kan ervaren in jouw kwetsbaarheid.