06-42611333

 Deze mensen hebben hun vruchten geplukt bij Korbee Communicatie!

Cennet Kaptan-Önder

HR-Adviseur bij Pink Roccade Local Government

Je bent Zelf transparant richting je kandidaat en je biedt transparantie. Deze kan niets voor je verbergen doordat je dwars door hem/haar heen kijkt! Je leest en analyseert de persoon tegenover je door de non-verbale signalen op te pikken. Hierdoor kun je beter coachen. Je maakt alle sessies, individueel of in groepen erg persoonlijk en laat je toegevoegde waarde zien. Erg waardevol!

 

.

 

Stefan Bernhardt

Senior Solution Architect bij Ortec

Ik heb meerdere sessies met Yvette gehad. De manier waarop Yvette het diepste uit je weet te halen is heel bijzonder. Normen en waarden die je onbewust wellicht wel weet worden heel expliciet naar boven gehaald. De aanpak vind ik zeer prettig en persoonlijk. De verkregen bewustwording heeft zeker een positieve invloed gehad in mijn communicatie op zowel professioneel vlak als in prive sferen.

 

Max Humulyak

Software Engineer bij Ilionx

In mijn rol als consultant is communicatie uitermate belangrijk. Ik ging oorspronkelijk met het doel om vanuit het werk beter te kunnen communiceren. Daar zat ik goed fout in. Yvette heeft mij laten inzien dat communicatie zoveel verder gaat dan dat. Het werd soms persoonlijk, en behoorlijk confronterend. Het belangrijkste in communicatie is om in verbinding te komen met de ander, maar ook vooral om in verbinding te staan met jezelf. In de lessen die ik bij Yvette gehad heb, heb ik veel belangrijke inzichten in mijzelf verkregen. Deze inzichten gecombineerd met de handvatten die worden uitgereikt, maken Yvette een uitermate prettige coach om mee samen te werken. Ik heb meer geleerd en bereikt dan het oorspronkelijke doel dat ik mijzelf gesteld had.

Floor

Orthopedagoog

Beste Yvette,

Hartelijke bedankt voor de warme manier waarop je mij geholpen hebt met de mooie inzichten die ik heb opgedaan. Het was fijn om heel bewust bij mezelf stil te staan. Ik heb genoten van de sessies en sta nu meer in contact met mijn gevoel en durf hier nu ruimte aan te geven! Ik gun het iedereen om met jouw ondersteuning op een positieve en constructieve manier moeilijke punten aan te pakken.

Kevin Gorissen

Managing Consultant / Cloud and Automation Architect bij QNH

“Yvette heeft ons geholpen door leden van mijn team door te laten groeien van stille maar goede techneuten naar mensen die klaar zijn om door te groeien in hun carriere. Zij hebben met de hulp van Yvette het zelfvertrouwen gevonden om hun mening te geven bij klanten en duidelijk te communiceren.”    

Saskia Plagge

Celliste bij philharmonie zuidnederland.

“Yvette, je bent een zeer getalenteerde therapeute die heel intuïtief de vinger precies op de zere plek weet te leggen. Aanvankelijk kwam ik bij je om te werken aan het spreken in het openbaar. Hoewel je me daar goed bij geholpen hebt, hebben de sessies met jou zoveel meer teweeg gebracht. Ze hebben mijn leven in een stroomversnelling gebracht en er uiteindelijk toe geleid dat ik het roer 180 graden heb omgegooid. Ik heb mezelf weer helemaal teruggevonden. Dankjewel!”

 

Simone Bouter

Owner, Hollands Lef! Concept | Creatie | Communicatie | Coaching

“Door haar natuurlijke interesse en ijzersterke intuÏtie, weet Yvette snel tot de kern te komen in coachingssituaties. Haar training heeft me verrassende inzichten opgeleverd. Nooit eerder zo stil gestaan bij mijn stem en het effect daarvan in communicatie. Als trainer is Yvette zowel ontwapenend als doelgericht en helemaal vanZelfsprekend!”

Roel Claassen

Projectleider bij gemeente ‘s-Hertogenbosch

“Yvette is een zeer prettige en creatieve coach. Yvette leerde mij bewust te zijn van mijn spreken en van mijn houding tijdens het spreken. Met haar creatieve en verfrissende technieken kwamen voor mij nieuwe inzichten naar boven waarmee ik mijn valkuilen kan herkennen en ze vermijden. Met deze kennis en haar training kan ik gesprekken voeren vanuit mijn kracht en actief de verbinding zoeken met mijn gesprekspartner. Hierdoor merk ik dat ik beter in staat ben om mijn boodschap succesvol over te brengen.”

Jan Willem van Vlijmen

Beschermingsbewind, Budgetbeheer, Budgetcoach, 

“Ik ben Yvette zeer dankbaar voor haar inspirerende coaching in het houden van coachingsgesprekken aangaande mijn beroep als budgetcoach. Ze heeft me meer zelfvertrouwen gegeven middels praktische vaardigheidstraining. Ze is scherp in het geven van de juiste reflectie en ze heeft me aan het denken gezet. Ik ben zeer tevreden en ben na iedere coaching  met een smile op mijn gezicht huiswaarts gegaan.”

Liliane Lakerveld

Loopbaancoach at Vlinder Transformatie

“Het mooiste wat ik meeneem van deze training is het weer in contact mogen zijn van meZelf met mijn ‘Zijn’, dat wil zeggen met mijn emoties, van welke aard ook. Geweldig om te ervaren wat mijn stem en spreken over mij vertellen en hoe mijn spreken me helpt mijn kracht te ervaren! Yvette stelt de juiste vragen en vraagt goed door, waardoor ze snel tot de kern komt en je Zelf de diepgang ervaart!”

Pieter van der Wel

Sales Manager at Sonoco

“Yvette heeft mij geholpen bewust te worden van een beperkende overtuiging. Ik dacht dat ik alleen enthousiast kon overkomen door snel te spreken. Het tegendeel is waar! Wanneer ik mijzelf toesta langzamer te spreken en duidelijk te articuleren, kom ik krachtig en bekwaam over. Kortom, Yvette leerde mij te spreken vanuit mijn kracht. Yvette werkt op een geheel eigen wijze, wekt direct vertrouwen, en is zeker een expert op het gebied van coaching (NLP) en logopedie. Ik kan haar zeker aanbevelen.”

Arend Meijer

Regiomanager bij PinkRoccade

“Tijdens een groepssessie analyseert Yvette in korte tijd welke omgang de verschillende individuen fijn vinden. Hierdoor kan ze in korte tijd alle deelnemers een comfortabele vertrouwde omgeving bieden waarna ze op een vriendelijke, open en duidelijke manier tips geeft. Daarbij bewaakt ze de grenzen van de ontvangende partij, waardoor deze geen onprettig gevoel ervaart. Yvette’s persoonlijke aanpak en eerder genoemde kwaliteiten maken een training met haar een bijzondere ervaring die zeker de moeite waard is.”

Ing Sioe Tan

Ergotherapeut

“Onlangs volgde ik de tweedaagse training vanZELFspreken bij Yvette Korbee.
Ik vond mijzelf geen geboren verteller, voelde mij vaak niet gehoord en oninteressant in gezelschap. Spreken doe je al je hele leven en vaak ervoer ik spanning bij het vertellen van een verhaal. Die spanning, ook rond mijn nek-en halsspieren maakte mij doodmoe, bezorgde me een pijnlijke keel of liet me dichtklappen in een gezelschap.
Yvettes benadering is heel persoonlijk. Door het stellen van vragen en haar observatie over je stem, lichaamshouding en middels haar intuïtie maakt ze je bewust waar het kernprobleem omtrent spreken bij jou ligt. Ook de observatie van medeleerlingen en van jezelf helpen je daar bij.
Na de training heb ik een positief zelfbeeld over mijn spreekvaardigheid. Je hoeft niet altijd boeiend, interessant en intelligent overkomen. Een lat die ik voor mij zelf te hoog legde. Ik ben nu meer ontspannen bij het spreken waardoor ik rustiger, langzamer en met een lagere toon spreek. Als reactie heb ik het idee dat mensen beter naar me luisteren. Eigenlijk gewoon jezelf zijn! Zo simpel is het.
Als jou een persoonlijke aanpak en een snel resultaat aanspreekt dan is de begeleiding en methode van Yvette Korbee ten zeerste aan te bevelen!”

Yvonne Davans

Tandarts

“Ik had me aangemeld voor de workshop vanZelfspreken omdat ik het lastig vind om voor een groep te spreken. Ook vind ik het lastig om een slechtnieuws gesprek te voeren, professioneel danwel privé. De workshop heeft mij nog meer inzicht gegeven dan ik had kunnen voorzien. Ik heb meer inzicht aangaande mijn spreekstem gekregen en handvatten om het spreken te vergemakkelijken. Sterke punten van Yvette zijn haar bijzondere waarnemingsvermogen, de gave om de juiste vragen te stellen waardoor blinde vlekken aan het licht worden gebracht en dat op een respectvolle manier. De sfeer in de groep was zeer goed te noemen. Er is na de workshop een blokkade bij mij verdwenen en ik kon daardoor beter ademhalen, heel verrassend!”

Marlies Janssen – de Candia

Financieel Adviseur

Samen met Yvette heb ik mij in korte tijd weer veilig gevoeld met mezelf, maar ook in mijn werkomgeving. Deze bestaat uit collega’s en klanten waar ik direct face-to-face contact mee heb.Dank je wel Yvette, dat we samen deze korte mooie reis hebben mogen maken.

Matt Verhaegh

Quality Assurance Manager bij Philips

Beste Yvette,

Bedankt voor de leerzame 2-daagse cursus ‘vanZelf spreken’ waarbij vele belangrijke facetten aan bod kwamen. De praktische tips kan ik goed gebruiken zowel zakelijk als prive, en meer structurele adviezen waren een eye-opener voor me.

Desirée Jorissen

Directeur OBS Binnenstad bij Stichting kom leren

Yvette is een mooi mens…en een bijzondere trainer.Ze is open, kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ik heb de 2-daagse van Yvette als boeiend, rakend en inspirerend ervaren. Vele concrete inzichten rijker.Vanzelfsprekend een aanrader!

Ben Johannes

Pm a.i. at Liander

In januari heb ik de training ‘vanZelf spreken’ gevolgd bij Yvette. Ze heeft me geleerd vanuit mijn kracht te communiceren. Kwaliteiten en valkuilen worden je bewust, waardoor je werkelijk ‘vanZelfsprekend’ presenteert. Ik heb na de training een grote verbetering in communicatie met anderen ervaren. Als coach weet Yvette snel een veilige, zeer prettige en vertrouwde omgeving te creëren waarbij je samen en alleen je vaardigheden kunt oefenen. Daarbij werkt haar bevlogenheid zeer motiverend.

Ted Evers

Eigenaar bij Commitments. Passie voor persoonlijke ontwikkeling

Yvette is een zeer kundige, inlevende en betrokken persoon. Haar eigen ervaringen maakt zij onderdeel van haar eigen presentatie. Een waar genoegen om les aan te geven EN om les van te krijgen.

Monique Wolfraad

Adviseur/projectleider kabels en leidingen bij Movares

Een leuke workshop over belemmerende overtuigingen gevolgd bij Yvette. Yvette heeft een rustige en vriendelijke uitstraling en geeft de workshop op een luchtige makkelijk toegankelijke manier. De inhoud was voor iedereen begrijpelijk en er was ruimte om ervaringen te delen. Handreikingen werden uitgereikt om het geleerde toe te passen. Zinvol en leerzaam.

Shailes Balgobind

Consultant bij Pink Roccade

Yvette helpt je verbinding te maken met jezelf en het beste uit jezelf te halen. Op een informele en prettige manier word je je bewust van je eigen kwaliteiten en hoe je die bewust kan inzetten. Yvette leest ontzettend goed de lichaamstaal, waardoor je elke keer een spiegel voor je gehouden krijgt. Dit helpt je om steeds meer in je kracht te staan en meer jeZelf te zijn.

Arnold Krijnen

Aircraft Maintenance Engineer i.e, Support / Process and Project Planning / Coordination /CAMO

Ik heb Yvette in 2014 leren kennen bij een cursus N.L.P. en heb van haar hulp mogen gebruik maken eind 2016.
De laatstgenoemde sessie heeft mijn wereld op een positieve wijze op zijn kop gezet.
Dat is ook de reden dat ik deze aanbeveling schrijf echter ik kom tot de conclusie, dat wat ik schrijf, altijd te kort doet aan de kwaliteiten van Yvette. (Wetende dat ik een no-nonsense persoon ben!)
Na 2 jaar wist zij nog precies wat mijn valkuilen waren, zonder dat wij elkaar gesproken en gezien hadden.
Door haar enorme inzichten, haar uitzonderlijke observatievermogen en haar natuurlijke drang om anderen te helpen, ben ik veel bewuster geworden van wie ik ben en wat mijn waarden zijn.
Om het kort en bondig samen te vatten, de hulp die zij mij geboden heeft, heeft uiteindelijk tot gevolg gehad dat ik een succesvolle sollicitatie heb kunnen doen, waarbij ik aangenomen ben.
Dit na ruim 2 jaar en zeer vele sollicitatiegesprekken waarbij ik regelmatig het net niet haalde, en nu dus in 1 keer succesvol was.

NOTE: De sessie die ik met Yvette heb gehad duurde maar 2 uur !!! Om maar een voorstelling te geven wat bereikbaar is, indien ik de gehele cursus van 2 dagen had gedaan.

Misschien is de belangrijkste les van Yvette voor mij wel geweest, om mijzelf te zijn en mij niet in bochten wringen omdat het zo hoort.
Met andere woorden, mijn eerste en laatste sollicitatiegesprek, nadat ik de hulp van Yvette heb gehad, was eigenlijk het eerste sollicitatiegesprek zoals ik daadwerkelijk ben (succesvol).
Ik had bijzonder graag meer van Yvette willen leren, maar door dit succes verhuis ik binnenkort naar Engeland om daar aan een nieuwe uitdaging te beginnen.

Yvette, nogmaals hartelijk dank en 1 tip, met een knipoog, van mij, je moet niet zo succesvol zijn omdat je dan geen leerling overhoudt.

 

Ga voor meer aanbevelingen naar:

Contactinformatie

Yvette Korbee
Dieppelaan 16,
5627PZ Eindhoven

Tel:       0642611333
E-mail:  vanZelfsprekend@korbeecommunicatie.nl
KvK:     17239808

Individuele coaching wordt ook online gegeven!

Contactformulier