Deze mensen hebben hun vruchten geplukt bij Korbee Communicatie!

Pim Evers

Fotograaf

“In de tweedaagse training ‘vanZelf spreken’ heb ik met eenvoudige technieken en leuke oefeningen geleerd hoe ik duidelijk en krachtig kan spreken. Voor mij is het een must om niet alleen tijdens presentaties duidelijk en helder over te komen, maar ook in de dagelijkse omgang met mijn gezin. Ik heb de training hierin als verhelderend ervaren. Yvette Korbee weet als geen ander het beste uit je te halen. Zij is duidelijk en geduldig in haar training. Het is prettig om samen met haar te werken! Ik raad een ieder die duidelijk en helder wil zijn in zijn of haar spraak aan deze training te volgen!”

Simone Bouter

Owner, Hollands Lef! Concept | Creatie | Communicatie | Coaching

“Door haar natuurlijke interesse en ijzersterke intuÏtie, weet Yvette snel tot de kern te komen in coachingssituaties. Haar training heeft me verrassende inzichten opgeleverd. Nooit eerder zo stil gestaan bij mijn stem en het effect daarvan in communicatie. Als trainer is Yvette zowel ontwapenend als doelgericht en helemaal vanZelfsprekend!”

Roel Claassen

Projectmanager at PinkRoccade

“Yvette is een zeer prettige en creatieve coach. Yvette leerde mij bewust te zijn van mijn spreken en van mijn houding tijdens het spreken. Met haar creatieve en verfrissende technieken kwamen voor mij nieuwe inzichten naar boven waarmee ik mijn valkuilen kan herkennen en ze vermijden. Met deze kennis en haar training kan ik gesprekken voeren vanuit mijn kracht en actief de verbinding zoeken met mijn gesprekspartner. Hierdoor merk ik dat ik beter in staat ben om mijn boodschap succesvol over te brengen.”

Liliane Lakerveld

Loopbaancoach at Vlinder Transformatie

“Het mooiste wat ik meeneem van deze training is het weer in contact mogen zijn van meZelf met mijn ‘Zijn’, dat wil zeggen met mijn emoties, van welke aard ook. Geweldig om te ervaren wat mijn stem en spreken over mij vertellen en hoe mijn spreken me helpt mijn kracht te ervaren! Yvette stelt de juiste vragen en vraagt goed door, waardoor ze snel tot de kern komt en je Zelf de diepgang ervaart!

Pieter van der Wel

Sales Manager at Sonoco

“Yvette heeft mij geholpen bewust te worden van een beperkende overtuiging. Ik dacht dat ik alleen enthousiast kon overkomen door snel te spreken. Het tegendeel is waar! Wanneer ik mijzelf toesta langzamer te spreken en duidelijk te articuleren, kom ik krachtig en bekwaam over. Kortom, Yvette leerde mij te spreken vanuit mijn kracht. Yvette werkt op een geheel eigen wijze, wekt direct vertrouwen, en is zeker een expert op het gebied van coaching (NLP) en logopedie. Ik kan haar zeker aanbevelen.”

Arend Meijer

Regiomanager bij PinkRoccade

“Tijdens een groepssessie analyseert Yvette in korte tijd welke omgang de verschillende individuen fijn vinden. Hierdoor kan ze in korte tijd alle deelnemers een comfortabele vertrouwde omgeving bieden waarna ze op een vriendelijke, open en duidelijke manier tips geeft. Daarbij bewaakt ze de grenzen van de ontvangende partij, waardoor deze geen onprettig gevoel ervaart. Yvette’s persoonlijke aanpak en eerder genoemde kwaliteiten maken een training met haar een bijzondere ervaring die zeker de moeite waard is.”

Yvonne Davans

Tandarts

“Ik had me aangemeld voor de workshop vanZelfspreken omdat ik het lastig vind om voor een groep te spreken. Ook vind ik het lastig om een slechtnieuws gesprek te voeren, professioneel danwel privé. De workshop heeft mij nog meer inzicht gegeven dan ik had kunnen voorzien. Ik heb meer inzicht aangaande mijn spreekstem gekregen en handvatten om het spreken te vergemakkelijken. Sterke punten van Yvette zijn haar bijzondere waarnemingsvermogen, de gave om de juiste vragen te stellen waardoor blinde vlekken aan het licht worden gebracht en dat op een respectvolle manier. De sfeer in de groep was zeer goed te noemen. Er is na de workshop een blokkade bij mij verdwenen en ik kon daardoor beter ademhalen, heel verrassend!”

Yvonne Davans

Tandarts

“Ik kom net bij Yvette vandaan om mee te laten kijken naar een lied, dat ik voor een voorstelling aan het instuderen ben. Ik wilde hulp bij mijn articulatie. Ik merkte dat soms de klank naar mijn keel verplaatste en ik kon dat zelf niet corrigeren. Eerst hebben we gekeken naar hoe ik om kan gaan met de zenuwen voor het zingen. Daarna naar de articulatie ‘an sich’. Nu, na slechts 1 uur! lukt het mij om de klanken mooi voor in mijn mond te houden en heb heel veel energie. Met de juiste aanwijzingen en het perfecte voordoen heb ik gevonden waar ik tegenaan liep. En dat terwijl ze geen zangpedagoge is, fantastisch! Een echte aanrader.”

Ing Sioe Tan

Ergotherapeut

“Onlangs volgde ik de tweedaagse training vanZELFspreken bij Yvette Korbee.
Ik vond mijzelf geen geboren verteller, voelde mij vaak niet gehoord en oninteressant in gezelschap. Spreken doe je al je hele leven en vaak ervoer ik spanning bij het vertellen van een verhaal. Die spanning, ook rond mijn nek-en halsspieren maakte mij doodmoe, bezorgde me een pijnlijke keel of liet me dichtklappen in een gezelschap.
Yvettes benadering is heel persoonlijk. Door het stellen van vragen en haar observatie over je stem, lichaamshouding en middels haar intuïtie maakt ze je bewust waar het kernprobleem omtrent spreken bij jou ligt. Ook de observatie van medeleerlingen en van jezelf helpen je daar bij.
Na de training heb ik een positief zelfbeeld over mijn spreekvaardigheid. Je hoeft niet altijd boeiend, interessant en intelligent overkomen. Een lat die ik voor mij zelf te hoog legde. Ik ben nu meer ontspannen bij het spreken waardoor ik rustiger, langzamer en met een lagere toon spreek. Als reactie heb ik het idee dat mensen beter naar me luisteren. Eigenlijk gewoon jezelf zijn! Zo simpel is het.
Als jou een persoonlijke aanpak en een snel resultaat aanspreekt dan is de begeleiding en methode van Yvette Korbee ten zeerste aan te bevelen!”

Ga voor meer aanbevelingen naar:

Training

In kleine groepen bewust worden van hoe jij jeZelf presenteert en hoe je communiceert. Ontdekken hoe je jeZelf als vanZelfsprekend kunt presenteren.  

Tweedaagse training ‘vanZelf spreken’.